Serviciul de Ajutor Maltez

Serviciul de Ajutor Maltez în România (SAMR) este o asociaţie non-profit cu sediul central la Cluj-Napoca. De peste 25 de ani, prin intermediul a 17 filiale şi sucursale în ţară, derulăm programe în beneficiul celor aflaţi în nevoie – vârstnici, bolnavi, persoane cu deficienţe şi alte grupuri vulnerabile. 1000 de voluntari se implică în mod constant pentru a-i ajuta să ducă o viaţă demnă, fără distincţie de etnie, religie, sex sau apartenenţă politică. Valorile creştine şi principiile umanitare se află la fundamentul acţiunilor noastre: Serviciul de Ajutor Maltez în România este purtătorul misiunii Ordinului Suveran de Malta, „Tuitio fidei et obsequium pauperum”, adică „Păstrarea credinţei şi ajutorarea nevoiaşilor”.

Tineretul Maltez din România reunește aproximativ 445 de tineri voluntari care de-a lungul fiecărui an își dăruiesc energia, timpul, abilitățile în folosul celor câtorva mii de beneficiari ai serviciilor oferite de SAMR. Paleta activităților lor este bogată: de la acțiuni cu caracter social de întrajutorare a vârstnicilor, a persoanelor cu dizabilități sau a copiilor proveniți din medii dezavantajate, la activități de prim ajutor, de formare, spirituale și de recreere.

Fii voluntar!

Serviciul de Ajutor Maltez din România susține voluntariatul și implicarea tinerilor în rezolvarea problemelor cu care se confruntă persoanele defavorizate din societatea românească. În același timp, programul de voluntariat urmărește să dezvolte trăsăturile pozitive de caracter, precum și dezvoltarea spirituală și socială a membrilor săi.

Mai multe detalii despre activitățile noastre din Romania vei găsi aici: http://maltez.ro/, iar dacă dorești din București, ne poți găsi aici : https://www.facebook.com/bucurestisamr/

Dorești să ni te alături ca voluntar?

Te rugăm să iei legătura cu persoana noastră de legătură din București:

Sucursala din București:

Coordonator principal: Paula Gabor

Tel.: 0771 160 978

E-mail: paula.gabor@maltez.ro

Bd. Alexandru Ioan Cuza, nr. 23 011051 sector 1, Bucureşti;

https://www.facebook.com/bucurestisamr/

http://maltez.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *