Campionate de fotbal

Dragi prieteni, în perioada următoare se vor desfășura două campionate de fotbal la care vor participa și membrii Centrului Diecezan pentru Pastorația Tineretului.

Primul campionat este organizat de Clubul Sportiv Român, în parteneriat cu Centrul nostru diecezan, la care vor participa și băieții din Echipa diecezană. Competiția a primit o denumire nouă: Cupa Catholica, înlocuind vechea denumire Cupa Parohiilor. Schimbarea a fost necesară pentru a oferi posibilitatea și asociațiilor din familia Bisericii locale pentru a se implica în această competiție.

Începând de anul acesta, Echipa diecezană a constituit și o echipă de majorete, care să anime atmosfera la meciurile de fotbal.

Mai multe detalii despre programul competițional aici: http://csr-org.ro/category/fobal/cupa-catholica-la-fotbal/

De asemenea, prin aceeași colaborare, un grup de 9 preoți din arhidieceza noastră va participa la o competiție de futsal, deja la a doua ediție anul acesta, numită Calix Sacerdotum. Competiția întrunește echipele de persoane consacrate masculine din diecezele și eparhiile catolice din țara noastră. Câștigătoarea competiției va participa la Campionatul European de Futsal pentru preoți care se va desfasura in Italia, in februarie 2018. Anul acesta competiția națională se va desfășura la Timișoara, în perioada 25-27 septembrie 2017.

Mai multe detalii despre competiție veți găsi aici: http://csr-org.ro/category/fobal/calix-sacerdotum/

Le urăm succes tuturor participanților la aceste competiții, iar timpul dăruit pentru ele să fie folositor tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *