Recunoștință

 

Dragi tineri și coriști,

În numele echipei cu care lucrăm în Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului am dori să vă mulțumim pentru tot efortul pe care l-ați depus în tot acest timp de pregătire până la Concert. Datorită vouă cele două ore din ziua pe care am trăit-o cu toții, cei prezenți, au fost încărcate de frumos. Datorită vouă am reușit să ne încărcăm „bateriile” pentru timpul de har care urmează, să conștientizăm mai mult că se apropie sărbătoarea nașterii Pruncușorului.

Suntem conștienți de efortul pe care l-ați depus în timpul îndelungat de pregătire, pentru doar aprox. 10 min cât ați avut la dispoziție, dar sperăm că de momentul artistic prezentat în catedrală, vor avea parte și alții, că veți sădi și în alții bucuria pe care creat-o în noi, ascultându-vă.

Meritați mai multe aplauze decât am reușțit să vă oferim în Catedrală, dar poate că zâmbetele noastre din bănci, au completat recunoștința noastră.

Vă mulțumim și pentru că v-ați conformat cerințelor noastre. Sper că le-ați înțeles în cele din urmă. Dorim să facem din acest Festival unul cât mai frumos și bine pregătit. Încă mai lucrăm la asta. Poate într-o zi vom spune împreună: „nu i-a mai lipsit nimic, a fost perfect”. Să sperăm! Vom lucra împreună la asta.
Nu, în ultimul rând, le mulțumim părinților parohi și vicari pentru că v-au susținut și chiar au sprijinit corurile parohiale. Mulțiumim cucernici părinți!

Vă dorim tuturor sărbători frumoase de iarnă, iar Pruncușorul Isus să se nască în inimile fiecăruia dintre noi. Acolo să ne aducă bucuia că suntem iubiți de El  și că mereu va rămâne alături de noi.

Va rămâne mereu o experiență frumoasă când vom lucra împreună.

Crăciun binecuvântat și un an nou plin de frumos!

Pe curând!

 

Echipa CDPT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *