Centrul Diecezan suține conferințele sociale

Centrul diecezan pentru Pastorația Tineretului este alături de Facultatea de Teologie Romano-Catolică, din cadrul Universității București și încurajează tinerii pentru a participa la seria conferințelor cu tematici sociale din fiecare lună.

Luna aceasta, în zilele de 10 și 11 octombrie, în intervalul orar 17-20, prezentările și dezbaterile din cadrul conferințelor au ca subiect principal situația Europei de odinioară și astăzi, punându-se accentul pe intuițiile fondatorilor și principiile de bază ale Uniunii Europene: primatul persoanei umane, libertatea și solidaritatea.

Întâlnirile vor avea loc în Aula Magna al Institutului „Sfânta Tereza” din incinta Catedralei „Sfântul Iosif” în intervalul orar amintit. Lunar, vor fi amintite temele dezbătute, precum și programul sau oaspeții invitați să le susțină.

Tinerii sunt așteptați la prima întâlnire socială, deoarece este importantă cunoașterea originilor Europei de astăzi, a situației sale actuale și cum se pot implica ei, în a susține princiipiile sale de bază. Cunoscând o realitate într-un mod corect, atunci și implicarea în influențarea sa pozitivă poate fi mai rodnică.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *