”Christus natus est” – online

În colaborare cu Signis România, Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului, organizează, într-o formă inedită, concertul de colinde ”Christus natus est”.

Concertul de colinde Christus natus est a devenit, în timp, un eveniment fără de care pregătirea pentru sărbătorile de Crăciun a fi mai săracă. De aceea, Centrul Diecezan a considerat oportun să nu anuleze evenimentul, dar să îl adapteze noilor condiții. Anul acesta nu s-a dovedit a fi prudent a se cere grupurilor de tineri să se întâlnească în parohii pentru a pregăti colindele. Totodată, nici în Catedrala ”Sfântul Iosif”, gazda ultimelor ediții, nu este posibil ca spectatorii, iubitorii de colinde, să se adune într-un număr semnificativ. Prin urmare, în cadrul unei ediții speciale Ora Catolică, evenimentul va fi difuzat online. Modalitatea găsită oportună este aceea de a difuza reprezentații înregistrate ale corurilor de la edițiile trecute. Vor fi alese cele mai bune momente ale fiecărui cor în parte.

Evenimentul, a XXIII-a ediție, va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, începând cu ora 16 și va fi difuzată pe pagina de Facebook – Signis România (https://www.facebook.com/signis.ro)

Dorim, astfel, să ducem mai departe o tradiție construită în timp și care a creat atâta bucurie, dar și o dorință tot mai entuziastă pentru trăirea sărbătorii Nașterii Pruncușorului.

CDPT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *