Cupa Catholica – ediția a XII

Clubul Sportiv Român (CSR) în colaborare cu Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului organizează a doisprezecea ediție a campionatului de footbal, la care participă tinerii din parohiile catolice din București și împrejurimi. Perioada desfășurării campionatului: martie-mai 2018. Locația: Oratoriul „Leonardo Murialdo” din Popești-Leordeni (IF).

A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, primăvara și toamna, să se organizeze o nouă ediție a campionatului de football Cupa Catholica (initial Cupa Parohiilor), care să îi adune împreună pe preoții și tinerii din parohiile catolice din București și nu numai. Pentru ediția aceasta s-au înscris opt parohii după cum urmează: „Asociația V. Ghica”, „Băneasa”, „Bărăția”, „Bulgarii catolici”, „Catholic Old Boys”, „OSLM” „Sfânta Cruce”, „Sfânta Tereza”. S-a constituit o singură ligă, urmând ca primele patru să joace semifinalele și finalele.

Există și multe premii puse în joc: plata taxei de participare la faza nationala a cupei organizata de CSR, pentru primul loc se plateste toata taxa de participare, pentru echipa de pe locul 2 se plateste 50% si pentru echipa de pe locul 3 se plateste 25%, de asemenea cupe și diplome.

Bineînțeles, nu doar premiile îi aduc pe jucători la meciuri, dar și dorința de mișcare și chiar comuniune cu ceillalți.

Mai multe detalii despre competiție, meciuri și rezultate pot fi găsite aici: http://csr-org.ro/category/fobal/cupa-catholica-la-fotbal/

Pentru poze: https://www.facebook.com/groups/126867487484577/

 

Le dorim mult succes tuturor participanților la această competiție! Fie ca cea mai bună echipă să câștige!

Echipa CDPT

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *