Curs formativ pentru animatori parohiali

Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului continuă parcursul formativ destinat animatorilor parohiali, întrucât, după cum se observă, se formează o nouă generație de adolescenți și tineri care pot să își pună calitățile în slujba activității parohiale.

Respectând restricțiile în vigoare, Centrul propune un nou curs care să dezvolte cunoștințele și aptitudinile dobândite la primele două serii formative de la Ciofliceni (7-9 mai) și Pârâul Rece (1-4 iulie).

Iată câteva detalii organizatorice:

– Perioada 26 – 29.11.2021;

– Locație: Mănăstirea catolică ”Sf. Eugen”, Mărăcineni, jud. Argeș;

– Beneficiari: adolescenți și tineri cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani;

– Taxa de participare: 250 de lei (cazare și masă);

– Modalitate de transport: trenul până la Pitești, iar de acolo participanții vor fi preluați de către organizatori sau se poate veni direct cu mașina personală;

– Minorii vor avea nevoie de acord parental;

– Disponibilitate locuri  (total): 50;

– Perioada de înscrieri: 15 – 21.11.2021

În ceea ce privește măsurile de prevenire a virusului SARS COV-2, pentru a putea participa la curs este nevoie de prezentarea unuia dintre documentele de mai jos:

a). Certificatul verde de vaccinare împotriva virusului SARS COV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; (sau)

b). Certificatul care atestă că te afli în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS COV-2;

c) Certificatul verde care să ateste că persoana a efectuat un test PCR în ultimele 72 de ore;

Pentru a fi admis la acest curs trebuie completat formularul care poate fi găsit aici

Toți cei doritori sunt așteptați cu drag!