Decembrie și articole noi

În luna decembrie, cu noul număr al revistei Actualitatea creștină, venim în întâmpinarea voastră, dragi tineri, cu noi propuneri pentru lectură. Le veți găsi la rubrica Suflet tânăr, de la mijlocul revistei.
Startul rubricii este dat, ca de obicei, de pr. Marian Blaj, care ne provoacă să devenim, asemenea unui personaj biblic foarte cunoscut, ”influencer” al lui Dumnezeu. Despre ce personaj este vorba, la care face referire și mesajul “Twiter:@Pontifex” și în ce constă acest cuvânt, veți afla lecturând articolul său. La subrubrica “tinerii întreabă”, sr. Gabriela Lungu ne propune o nouă întrebare a tinerilor „Ce ești dispus să faci pentru mediu?”; dacă sunteți în pană de idei, acolo veți găsi câteva soluții. Și în acest număr mergem mai departe cu un fragment din Exortația Christus vivit, prezentând personaje din Biblie care și-au lăsat animată tinerețea de către Dumnezeu, astfel reușind fapte mărețe. Diana Benchea, ne prezintă experiența Mariei și a unui instalator de decorații stradale pentru Crăciun; Alexandra Iacoban ne întâmpină cu o nouă propunere de film, de această dată protagoniștii fiind însuși Maria și Iosif. În acest număr tinerii nu doar întreabă, ci și răspund, iar Paula o va face la pagina 19; întrebarea o veți găsi tot acolo. Oferim știri de mai aproape (din dieceza noastră), dar și de mai departe (Polonia și Australia); Bianca a avut grijă să ne conecteze cu acești tineri de mai departe.
Recomandăm și celelalte articole și noutăți din Revistă. Câștigați un timp și pentru sufletul vostru! Ne reîntâlnim luna viitoare!

Redacția “Suflet tânăr”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *