Deschiderea Noului An Pastoral al tinerilor

Sâmbătă, 2 octombrie, la Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni, se va da startul noului An Pastoral 2021-2022. Adolescenții și tinerii din București, dar și din împrejurimi, însoțiți de lucrătorii pastorali (coordonatorii grupurilor din parohii) sunt așteptați pentru ca, împreună cu membrii Centrului Diecezan, să pășească împreună într-un nou an în care multe activități și experiențe noi așteaptă să fie trăite.

Binecuvântarea pentru acest nou început va fi oferită de către PS Cornel Damian, episcop auxiliar de București, care va prezida Sfânta Liturghie din programul prevăzut pentru acest moment.

Programul pregătit de organizatori va începe la ora 10, cu primirea oaspeților, va continua cu pregătirea pentru Sfânta Liturghie, fiind oferită și posibilitatea de spovadă. Sfânta Liturghie va începe la ora 11, fiind urmată de pauza pentru prânz. În intervalul 12.30-15, tinerii din Echipa diecezană au pregătit, într-un concept nou, o serie de activități prin care să fie aprofundată noua temă a anului pastoral: „Maria a pornit și s-a dus în grabă.” (Lc 1,39). Pentru prânz, fiecare va trebui să se prezinte la eveniment însoțit de pachețelul construit după preferințele proprii.

Vă așteptăm cu drag!

CDPT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *