Festivalul Tinereții – Ediția 2017

Sâmbătă, 25 februarie, a avut loc o nouă ediție a Festivalului Tinereții, la Teatrul Țăndărică. Pe scena teatrului și-au făcut apariția, în diferite feluri, șapte grupuri parohiale de tineri, care au încercat, prin momente artistice de teatru, dans și scurtmetraje, să pună în evidență tema acestui An Pastoral (“Lucruri mari a făcut pentru mine Cel Atotputernic) și tema Festivalului (“Nu-ți fie teamă!”).

Spre finalul evenimentului, am avut parte și de un moment extra, având ocazia să ascultăm câteva melodii interpretate de Lucia Jipa. La finalul spectacolului, fiecare grup a fost răsplătit cu o diplomă de participare, iar anumite grupuri s-au bucurat și de premiile cele mari. Au fost acordate 4 premii, pe baza analizelor celor 4 jurați (Alina Stârcea, Stoicoviciu Irene, Carmen Sascău și Cosmin Sipoș) și un premiu de popularitate, oferit de către public prin votul pe care și l-au putut exprima chiar aici, pe site-ul cdpt.ro.

Câștigătorii Festivalului Tinereții – ediția 2017:

Premiul pentru cel mai original moment artistic: Parohia “Sf. Anton”

Premiul pentru cel mai reprezentativ moment artistic: Parohia “Sf. Fecioară Maria, Regina Sf. Rozariu” – Popești-Leordeni

Premiul pentru cea mai bună interpretare artistică: Catedrala “Sf. Iosif”

Premiul pentru cel mai bun moment artistic: Catedrala “Sf. Iosif”

Premiul publicului pentru cel mai bun moment artistic: Parohia “Sf. Tereza”

Mulțumim tuturor grupurilor pentru efortul depus în crearea momentelor și tuturor celor care au participat la Festival! Vă așteptăm în continuare la evenimentele noastre, de această dată, într-un cadru mai liniștit, întrucât intrăm în Postul Mare.

Mai jos aveți rezultatele online exprimate de către public pe cdpt.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *