Festivalul Tinereții se reprogramează

Dragi tineri și lucrători pastorali pandemia continuă să ne schimbe planurile, pe care în septembrie le doream altfel. Însă pentru că ținem la sănătatea voastră și indicațiile autorităților, suntem nevoiți să reprogramăm organizarea Festivalului tinereții pentru perioada aprilie – mai. Acum că vaccinul împotriva virusului a devenit o soluție în plus pentru stoparea răspândirii sale, suntem optimiști și nu renunțăm la cel mai așteptat eveniment din Planul pastoral, pe care sperăm să îl organizăm cu mai mult entuziasm într-o perioadă cu mai puține restricții. De aceea, venim în întâmpinarea voastră cu un sondaj de opinie (chestionar) prin care dorim să observăm cum vedeți voi acest festival.  Puteți astfel contribui la dezvoltarea organizării acestui eveniment.

Dacă vom reuși să-l organizăm, evenimentul va reprezenta ediția cu numărul 16. Până acum Festivalul s-a desfășurat în ultima sâmbătă, înainte de Miercurea Cenușii, și avea ca scop întâlnirea tinerilor (actori sau spectatori) pentru a pune în comun idei constructive, pornind de la o tematică. Până în prezent evenimentul s-a desfășurat sub forma unui concurs, fiind prezent un juriu care aprecia eforturile grupurilor prin câteva premii simbolice. 

Dacă dorești să fii parte din organizarea următoarei ediții, te rugăm să completezi formularul pe care îl vei găsi aici.

Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere!

Vom reveni în curând cu detalii despre următorul eveniment: Ziua de reculegere din Postul Mare.

CDPT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *