“Fii speranță…” continuă

Prezentare rubrică “Suflet tânăr” – luna iunie

Ați reușit să întâlniți noile articole pe care redacția “Suflet tânăr” vi le-a pregătit cu drag? Deși suntem aproape de mijlocul lunii, nu este deloc târziu să vedem cu ce noutăți au venit în întâmpinarea voastră membrii redacției.

De exemplu, pr. Marian ne prezintă un principiu de gândire care poate fi un real sprijin în fața situațiilor neprevăzute care ne pot surprinde – “90/10”. Sr. Gabriela vorbește despre schimbare ca o consecință a contextului actual și vă poate ajuta să o înțelegeți mai ușor. Papa Francisc vă salută la subrubrica Twitter: @Pontifex. La pagina 18, este interesant să observăm, cu ajutorul Exortației Christus vivit, care sunt semne timpurilor referitor la tinerii de azi. Mărturia unuia dintre voluntarii implicați în proiectul “Fii speranță pentru aproapele!” poate fi găsită împreună cu reflexia lui Rafael despre singurătate și propunerea unui film deosebit, din partea Alexandrei, toate trei la pagina următoare. Ca de obicei, încheiem cu știri din ARCB (despre continuitatea proiectului inițiat de către CDPT pe timpul Pandemiei), țară sau străinătate, unde puteți vedea cum au înfruntat adolescenții și tinerii situația provocatoare actuală.

Articolele pot fi citite online de aici.

Recomandăm și celelalte articole din revistă, pentru a vă asigura, astăzi, atenția datorată sufletului și comunității din care facem parte. Pentru o scurtă prezentare a întregii reviste puteți începe de aici.

Lectură rodnică!

CDPT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *