Hai și tu să ni te alături în campus!

Tu ce faci în perioada 1 – 4 iulie a.c.? Pentru că noi te invităm la Pârâul Rece, unde se desfășoară campusul formativ pentru animatorii parohiali.

Întrucât cursul de formare, organizat la Ciofliceni (Mănăstirea călugărilor carmelitani desculți, 7-9 mai 2021), de către CDPT – București, a avut reacții nesperat de pozitive, s-a considerat că este oportun să prelungim experiența participanților de la această ediție, dar să facem loc și altor adolescenți sau tineri, care doresc să cunoască tainele vieții de animator sau să își ofere experiențe noi.

Astfel, în perioada mai sus amintită, și într-o locație aparte cum este Mănăstirea franciscană ”Sfânta Treime” de la Pârâul Rece, actuali și viitori animatori din comunitățile Arhidiecezei de București, coordonați de către tinerii din Echipa diecezană, dar și invitați surpriză, vor fi împreună pentru un timp de comuniune, formare, dar și momente unice deosebite.

Formatorii vor avea în vedere să îmbine utilul cu plăcutul: aplicații practice, dezbateri, jocuri, momente recreative, momente spirituale, dar și drumeție în natură; acestea sunt doar câteva din ingredientele pentru o nouă experiență reușită de care vor avea parte participanții acestui Campus.

Taxa de participare: 200 Ron

Perioada de înscrieri: 12-18 iunie 2021

Înscrierile se fac accesând link-ul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7-L8ZP-PbadTiH8H61ibHZrynTwCQYsYnkSQp14gn28q7Ng/viewform

CDPT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *