Împreună este mai frumos!

Trăim împreună, fratele e darul nostru

Împreună-i mai frumos!

Cu gândul acesta am început ziua de sâmbătă, 12 mai, alături de tinerii din decanatul de Brăila. Dacă anul trecut am participat împreună la o zi de reculegere, anul acesta am ales să avem o activitate care să ne solicite energia și în care să învățăm să lucrăm în echipă.

Așadar, la ora 10.30 am început să ne adunăm la parohia ,,Adormirea Maicii Domnului” din Brăila, ca mai apoi la 11.00 să participăm la Sf. Liturghie. A urmat prânzul, iar apoi activitatea propriu-zisă: treasure hunt. Tinerii au fost împărțiți în 3 echipe, iar fiecare echipă a primit câte o hartă. Au trecut prin 6 check-point-uri, unde la fiecare trebuia să îndeplinească câte o provocare (să umple sticla storcând un burete înmuiat în apă, să facă un puzzle, o piramidă umană – mai bine furișează-ți privirea și prin imaginile de pe Facebook, te vei amuza sigur și vei vedea mai în detaliu ce s-a întâmplat cu echipele noastre). Toate acestea..ca la final să găsească comoara! Ghici care era? Bineînțeles, o înghețată pentru fiecare membru! Yummy..

Noi credem că am petrecut un timp minunat împreună, dar poate ai dori să vezi și părerea unor participanți:

Da, împreună este mai frumos. Pot spune că după întâlnirea de sâmbătă, mi s-a reconfirmat acest lucru. Mai ales în perioada adolescenței este timp pentru tot, pentru Dumnezeu, pentru aproapele și pentru joacă. Iar timpul petrecut împreună cu tinerii care au aceleași aspirații și care au aceeași credință, este un timp care ne întărște în cele spirituale și nu numai. Am apreciat prezența preoților în mijlocul nostru. (Maria Șuleapă, Buzău)

Mi-a plăcut super mult ziua de ieri pentru că programul a fost unul interactiv și s-a bazat pe lucrul în echipa De asemenea, a fost foarte fain ca în grupuri am fost împărțiți din mai multe parohii și așa am putut să ne cunoaștem mai bine și sa ne împrietenim. (Maria Chiricheș, Brăila)

Cu ocazia aceasta, le mulțumim tuturor tinerilor și preoților care au participat, pentru energia și suflul pozitiv care ne-au încărcat bateriile pentru a ieși o activitate cât mai bună.

Pe data viitoare!

Echipa CDPT

Această intrare a fost publicată în stiri . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *