În timpul pascal suntem… ”Chemați la bucurie!”

Dacă vă amintiți, în timpul Postului Mare (24 februarie 2024), la parohia ”Sfânta Elena” din București, cei care ați reușit să participați, ne-am oferit în dar o zi pentru suflet, în care am reflectat asupra zilei de Duminică – ca o zi de sărbătoare (”Ziua Ta, o sărbătoare în viața mea”). Pe lângă acest fapt, am încercat să ne interiorizăm în prezența lui Isus la Sfânta Liturghie și Calea Crucii, dar ne-am străduit și să creștem uman și relațional prin celelalte momente din program: cateheza (despre tânărul paralizat, rogojina și prietenii săi), grupurile mici sau pauzele în care am socializat și am împărtășit idei. Ce spuneți dacă continuăm experiența de atunci, dar într-o astfel de atmosferă… de bucurie?

Astfel, Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului vă invită la un nou eveniment inedit în care să conștientizăm mai mult ce urmează după Patima și Moartea lui Isus și, anume, Învierea și Bucuria că suntem creștini noi și răscumpărați. Astfel, sâmbătă, 13 aprilie 2024, la parohia ”Sfinții Petru și Paul” va avea loc evenimentul ”Chemați la bucurie!” Dacă ai peste 16 ani și ești dintr-o parohie din București sau împrejurimi sau dintr-un orice alt decanat al Arhidiecezei de București și te afli în Capitală în această zi, ești binevenit!

Programul pe care vi-l propunem este următorul:

10:00 – Primirea participanților

10:30 – Pregătire pentru Sf. Liturghie (posibilitate de spovadă)

11:00 – Sfânta Liturghie

12:00 – Pauză

12:15 – Joc inedit într-un loc inedit (nu la parohie!)

14:30 – Prânzul

15:30 – La revedere!

Pentru că gazdele din parohia menționată sunt deja entuziasmate să ne primească pe toți la o asemenea sărbătoare, s-au oferit să asigure masa de prânz. Cu ce poți veni tu? Cu toată bucuria ”din dotare” și câți mai mulți prieteni din parohia ta, dar nu numai!

Organizatorii pregătesc cu multă bucurie momentele din program și speră să te surprindă cât mai plăcut! Astfel, te așteaptă cu drag!

CDPT