Informații Campus de formare pentru animatori

Informațiile de mai jos sunt extrem de importante pentru toți cei care vor participa în Campusul de formare pentru animatori.

Vă așteptăm mâine și poimâine la sediul CDPT pentru a ne preda următoarele lucruri:

– Legat de biletele de tren. Participanții care vor să vină în grup organizat trebuie să știe că programul propus este următorul:

Trenurile R-14033 (ora 11:40 din Gara de Nord) și mai apoi R-14735 (ora 15:56 din Gara Brașov) pentru plecare și trenurile R-14736 (ora 15:00 din gara Sf. Gheorghe) și mai apoi R-3010 (ora 16:25 din gara Brașov, cu sosire la 20:41) pentru întoarcere.

Costurile dus-întors pentru aceste trasee sunt: 60 de lei – bilet întreg, 30 de lei – bilet elev/student (este tren privat, nu se fac reduceri 100% pentru studenți). De asemenea, este necesar de amintit faptul că de la Sf. Gheorghe până la Micfalău va trebui să luăm un microbuz (al cărui cost poate varia între 5-10 lei), un cost care trebuie luat în calcul.

Așteptăm banii pentru tren (fără microbuz) și următoarele documente: Pentru elevi – carnet de elev vizat pe anul școlar 2016/2017 (care să conțină CNP-ul) + copie după certificatul de naștere/buletin. Pentru studenți – legitimație de student + buletin (în original).

– Acordul parental (pentru minori), pe care îl găsiți postat pe pagina de facebook sau la unul din responsabilii parohiali.

– Aviz epidemiologic (care se emite la doctorul de familie).

În cazul biletelor de tren, predarea actelor și a banilor este obligatorie în una din cele două zile propuse (marți și miercuri), deorece biletele vor fi achiziționate în ziua de joi, 6 iulie. În cazul celor două acte (acordul și avizul), predarea nu este obligatorie în aceste două zile (însă este recomandată), dar ele sunt necesare pentru participarea în Campus și trebuie aduse cel târziu la momentul sosirii în Micfalău (altfel participarea va fi refuzată).

De asemenea, nu uitați să vă echipați corespunzător pentru cele 5 zile pe care le vom petrece la Micfalău. Zona în care ne vom desfășura activitatea va fi una muntoasă/deluroasă, deci temepraturile vor fi mai scăzute decât în oraș. Vă recomandăm să aveți la voi izopren, sac de dormit (deși vor exista paturi/saltele), încălțăminte de munte (vom pleca într-o drumeție), lanternă, îmbrăcăminte ușoară, dar și obiecte vestimentare care să vă protejeze de vânt, ploaie (umbrela este și ea folositoare).

Pentru orice alte detalii, nu ezitați să ne contactați.  Să sperăm la o vreme cât mai bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *