Înscriere Școala de Voluntariat

 

Papa Francisc a propus ca temă pentru noul an pastoral 2018-2019 „Iată, slujitoarea Domnului: fie mie după cuvântul tău!” (Lc 1,38). Aceasta deoarece a dorit ca tinerii să înțeleagă mai bine valoarea slujirii, că este important nu doar să fii slujit, dar și să slujești. Prin urmare, dorim vă propunem un curs de de dezvoltare personală pe tematica voluntariatului: Școala de voluntariat.

Cursul va fi structurat în trei părți: prima se va derula în perioada 15-18 noiembrie 2018, partea a doua va consta în efectuarea a minim 40 de ore de practică voluntară, folosind informațiile dobândite la prima parte, iar partea a treia se va derula în toamna anului viitor, când vom reveni cu alte detalii specifice.

La final, participanții vor primi câte o diplomă omologată pentru participarea la întregul proiect, fie o adeverință /diplomă pentru participarea doar la primul curs, Fiecare categorie de diplomă va fi elaborată diferit. Ambele documente pot fi utile în dosarul personal.

Perioadă înscrieri: 15.10-4.11.2018

Modalitate înscrieri: online, completând formularul de înscriere

Locație: Oratoriul Leonardo Murialdo (Popești-Leordeni, Ilfov, Strada Leonardo Murialdo 1, Popești-Leordeni 077160)

Beneficiar: adolescenți și tineri cu vârsta 16-30 de ani;

Taxa de participare: 75 de lei taxa pentru cazare, restul cheltuielilor fiind suportate de organizatori;

Pentru participanții care participă de joi seara, 15.11, se va elibera adeverință pentru scutirea absențelor de vineri (și joi, dacă este cazul). Recomandăm participarea de joi seara pentru a primi informațiile explicative despre întreaga întâlnire. În cazuri excepționale se poate particioa și începând de vineri.

Pentru alte informații ne puteți scrie pe pagina de Facebook sau prin mail la adresa: cdptbucuresti@gmail.com.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *