Înscrierea voluntarilor

Odată cu venirea Papei în România, s-a deshis și o mare oportunitate de voluntariat. Vrem să vă oferim aici cât mai multe detalii despre formularul de înscriere și despre procedură.

Site-ul cu formularul de înscriere este urmatorul: inscrieri.papalabucuresti.ro

Programul de voluntariat este adresat tinerilor și adulților (între 16-60 de ani) din Parohiile, Organizaţiile şi Asociațiile de laici ale Arhidiecezei Romano-Catolice de București și ale Episcopiei Greco-Catolice „Sfântul Vasile cel Mare” de București.

După completarea înscrierii de pe site, veți fi contactat de organizatori, în vederea stabilirii unei discuții, în cadrul căruia vă rugăm să prezentați scrisoarea de recomandare din partea parohului / a reprezentantului comunității din care faceți parte (formularul se poate descărca de aici).

Scrisoarea de recomandare poate fi completată de către paroh / reprezentantul comunității în orice moment al perioadei de înscriere, important este să îl aveți la discuție.

La sfârșitul discuției veți fi anunțat dacă sunteți selectat pentru programul de voluntariat și vi se vor prezenta condițiile unui contract de voluntariat pe care trebuie să îl acceptați / semnați pentru a vă garanta înscrierea în program.

Disponibilitatea pentru participarea la activitățile programului de voluntariat este obligatorie în perioada 30 mai – 1 iunie. Participarea la programele de formare pentru voluntariat anunțate ulterior selecției este obligatorie.

Înscrierea prin acest formular nu vă asigură selecția automată în programul de voluntariat, dar, în cazul în care nu veți fi selectat ca voluntar, înscrierea dvs. va fi valabilă pentru participarea la eveniment în calitate de pelerin și veți primi din partea organizatorilor informații despre acces, la timpul potrivit.

Mai jos aveți un videoclip cu un model de înscriere, în cazul în care aveți probleme.

Dacă mai aveți alte nelămuriri, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0765.458.272, Pr. Marian Blaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *