Înscrieri Campus de formare pentru animatori

A început perioada de înscrieri!

Cel mai important eveniment al acestui An Pastoral se apropie, astfel că a venit momentul să dăm startul înscrierilor în Campusul de formare pentru animatori. Perioada de înscrieri este deschisă în perioada 28 mai – 18 iunie.

Campusul va avea loc în perioada 11-15 iulie a.c., la Micfalău, jud. Covasna (o casă a Serviciului de Ajutor Maltez într-o localitate din apropiere de orașul Sf. Gheorghe). Evenimentul se adresează tinerilor care sunt sau care vor să devină animatori în grupurile parohiale. Pe parcursul celor 5 zile vor avea loc grupuri de discuții, vom învața tehnici de animare, ne vom inspira din valorile creștine și vom încerca să le aplicăm, vom aborda cele patru planuri ale Planului Pastoral, vom înțelege cum funcționează o comunitate și pe ce se bazează ea, ne vom juca și evident, vom face un traseu montan. Mai multe detalii referitoare la program vor apărea în săptămânile ce urmează.

În Campus sunt invitați să se înscrie tineri între 16-24 de ani din orice parohie a Arhidiecezei Romano-Catolice de București. Taxa de participare este de 180 de lei (cazare+masă), iar transportul nu este asigurat. Înscrierile se fac la responsabilul cu grupul de tineri din parohia de care aparțineți. În mod evident, pentru a putea participa, trebuie să aveți acordul pr. paroh sau al pr. responsabil cu grupul de tineri. Din fiecare parohie pot veni maximum 4 tineri.

Pentru decanate, înscrierile se fac la preoții responsabili pe decanatul în cauză, anume:

  • Pr. Iancu Felician (0726821457) – Decanatul de Ploiești
  • Pr. Bulai Maricel ( 0757997833) – Decanatul de Brăila
  • Pr. Lucaciu Sebastian (0746069114) – Decanatul de Craiova
  • Pr. Matei Ciprian (0746634638) – Decanatul de Constanța

De asemenea, de înscrierile generale în acest Campus se ocupă Andreea Vochin (lider al echipei diecezane, 0769729385) și Pr. Marian Blaj (pr. responsabil cu pastorația tineretului, 0765458272). Pentru orice alte informații sau nelămuriri nu ezitați să ne întrebați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *