Întâlnire reușită!

Sinteza suplimentului de Crăciun și urări

La finalul anului, revista diecezei noastre a creat un număr special, care să ne ajute să conștientizăm mai ușor timpul Adventului pe care îl încheiem și al Crăciunului pe care îl începem. Redacția ”Suflet tânăr” și-a adus și de această dată contribuția, chiar dacă într-un număr mai restrâns de articole, dar oferite cu drag.

Părintele Marian ne provoacă la un exercițiu pe care îl putem repeta oricând, însă timpul său forte ar trebui să se manifeste acum. Sora Gabriela ne propune un text liric care vorbește despre un loc de care Maria are nevoie și pe care și noi l-am putea pune la dispoziție. Theodora, la rubrica reportaje, prezintă un eveniment la care au participat tinerii din dieceza noastră și unde, sperăm, și-au mai regăsit entuziasmul parcă luat fără a fi cerut de această Pandemie.

Articolele pot fi citite aici.

Pentru o primă idee despre conținutul revistei puteți găsi aici.

Cu această ocazie, colectivul Centrului Diecezan pentru Pastorația Tineretului (Echipa diecezană, Trupa Veritá și Redacția ”Suflet tânăr”) vă dorește sărbători binecuvântate de Dumnezeu, în care să petreceți un timp frumos alături de cei din familie, dar, mai ales, cu Pruncușorul Isus, pe care să-l întâlniți în intimitatea sufletului vostru. Întâlnire reușită!

Crăciun binecuvântat!

La mulți ani!

CDPT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *