Lăsându-ne îmbrățișați de Dumnezeu!

De ceva timp am această imagine în capul meu momentul în care Dumnezeu mă îmbrățișează cu iubirea Lui fără margini și pe care îl consider Tatăl Meu care are mereu o privire senină și care îmi învăluie sufletul cu iubire, bucurie și liniște în suflet. Am avut momente dificile în viață în care mi-am pierdut orice încredere dar și aceea parte bună din inimă fără să știu încotro să o iau. M-am îndepărtat de Dumnezeu dar cu trecerea anilor mi-am dat seama că în brațele Domnului îmi găsesc tot ceea ce am nevoie și privirea mi se umplea de seninătate și încredere și mai ales pacea de care aveam nevoie și mai ales iubirea.

Dar cred că în aceste momente de început am nevoie de prezența lui Dumnezeu mai mult ca orice.

Mi-am dat seama că fără rugăciune te îndepărtezi de El dar dacă reîncepi să faci acest lucru Dumnezeu te va lua din nou de mână și nu îți va mai da drumul.

Uneori ne facem griji pentru ziua de mâine dar ne-am gândit vreodată că Dumnezeu știe deja ce se vă întâmplă cu noi, El are cuvintele vieți noastre. Cel care ne inspira să spunem cuvintele cele mai frumoase este prezenta Duhului Sfânt.

Cunoaștem zilnic persoane noi dar ne-am gândit că prin privirea noastră le putem oferi o îmbrățișare, un cuvânt de încurajare și mai ales o îmbrățișare din toată inima și să oferim binecuvântarea celor pe care îi întâlnim.

Lăsați-vă îmbrățișați de Dumnezeu zi de zi.

Lăsați-vă îmbrățișați de Dumnezeu chiar și în clipele cele mai grele ale vieții,

Lăsați-vă îmbrățișați de Dumnezeu în momentele de cumpănă.

Lăsați-vă îmbrățișați de Dumnezeu în momentele în care simțiți că nu mai puteți,

Lăsați-vă îmbrățișați de Dumnezeu atunci când trebuie să luați decizi cu siguranță veți merge într-un loc mai bun.

Lăsați-vă îmbrățișați de Dumnezeu după o spovadă reușită.

Lăsați ca prezența Lui să vă inunde viață.

Lăsați-vă copleșiți de prezența lui Dumnezeu atunci când mergeți la Sfânta Liturghie.

Doamne ajută-ne să ne lăsăm îmbrățișați de Tine și să nu uităm că Tu ne ești Tată iar noi suntem fii Tăi. Că orice lucru bun pe care îl facem zi de zi ni-l răsplătești într-un mod pe care nu mai Tu îl știi. Ajută-ne să ne deschidem inima cu mai multă iubire și bucurie față de cei din jurul nostru și să nu ne facem griji pentru mâine deoarece Tu deja ai pregătit totul din dragoste. Îți mulțumim că ne-ai creat și că ești Tatăl Nostru care ne iubește cu o iubire care nu se termină niciodată. Amin.

Radu Anca – București

(Anca poate fi găsită și pe vlogul personal: https://radumaria1200.wordpress.com/ )