Mulțumesc pentru viață!

Campania „40 de zile pentru viață” continuă, dragi tineri, iar astăzi am fost împreună cu câțiva tineri ai CDPT pentru a ne convinge de acest lucru.

Nu mai sunt prea multe zile până se încheie prima ediție de anul acesta. Dacă nu ați ajuns deja la fața locului, vă recomand călduros să o faceți. Pentru mine, acest gest (de a susține această cauză) reprezintă o formă simplă de a spune un sincer “mulțumesc!” pentru viața pe care am primit-o.

Există persoane care, în ziua de azi, nu pun prea mult preț sau care nu cunosc valoarea vieții încă de la începutul acesteia; există, de asemenea, persoane care luptă împotriva vieții, uitând că tocmai beneficiază de ea.

Campania „40 de zile pentru viață” ne oferă oportunitatea de a lupta pentru viața noastră, dar mai ales pentru a celor încă nenăscuți și neajutorați; oportuniatea de a lupta alături de Creatorul vieții – Dumnezeu.

Organizatorii campaniei vă așteaptă să vă alăturați. Este o încurajare pentru ei și un act de caritate pentru voi. Iar Dumnezeu nu se va lăsa întrecut în generoziate!

Pr. Marian Blaj

Locația: În fața Spitalului Universitar, Splaiul Independenței, nr. 169.

Mai multe detalii veți găsi aici:

https://www.facebook.com/40daysforlifeBucharest/?fref=ts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *