O promisiune împlinită: Festivalul tinereții

În luna februarie a acestui an, din cauza pandemiei, anunțasem că suntem nevoiți să reprogramăm Festivalul tinereții, urmând să revenim într-o perioadă mai potrivită. A sosit timpul să ne respectăm promisiunea. Așadar, sâmbătă, 5 iunie, grupurile de tineri din București și împrejurimi sunt așteptate la teatrul Țăndărică, începând cu ora 14, pentru a ne oferi un timp constructiv împreună.

Ediția din acest an a ajuns la numărul 16, iar tema aleasă este: „Ne-am da mâinile și-am fi cu-adevărat cu toții frați.” Grupurile participante au posibilitatea ca prin dans, scurtmetraj, teatru sau muzică, să întruchipeze tematica propusă.

Grupurile parohiale de tineri care vor anima evenimentul sunt din Bucureşti (parohiile ”Adormirea Maicii Domnului”, ”Catedrala Sfântul Iosif”, ”Sfântul Anton de Padova”, ”Sfânta Tereza”, ”Sfânta Fecioară Maria, Regină” — Cioplea, ”Sfânta Fecioară Maria, Îndurerată” — Bucureştii Noi) sau împrejurimi (parohiile ”Sfânta Fecioară Maria, Regina Sfântului Rozariu” — Popeşti-Leordeni, ”Cristos, Rege” — Ploieşti, ”Sfânta Rita” — Râmnicu Vâlcea, comunitatea greco-catolică). Trupa Veritá va fi parte din eveniment și va participa cu lansarea unui nou videoclip.

Ca și la ultimele ediții, va exista un juriu, care va aprecia eforturile participanților prin intermediul unor premii simbolice.

Le mulțumim tuturor celor care au completat chestionarul pus la dispoziție în mediul online și prin care ne-am dorit să observăm cum doresc tinerii acest eveniment, dar și care sunt sugestiile lor pentru a îmbunătăți dezvoltarea lui în timp.

Asigurăm că atât gazdele de la Teatru cât și organizatorii evenimentului din cadrul CDPT, vor avea în vedere respectarea măsurilor de prevenție, recerute de către autorități.

Vă așteptăm cu drag!

CDPT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *