Parteneriat CDPT – Asociația Serviciul de Ajutor Maltez

Miercuri, 31 mai 2017, Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului a încheiat un acord de parteneriat cu filiala Asociației Serviciul de Ajutor Maltez din România, ce își are sediul și în București, avand ca responsabil principal pe dra. Paula Gabor.

Întâlnirea între membrii Echipei diecezane și responsabilul filialei mai sus amintite a început cu prezentarea câtorva elemente importante: specificul asociației, proiectele derulate, locațiile din țară, implicarea tinerilor maltezi ca voluntari, avantaje pentru implicarea în organizație etc. Apoi, tinerii prezenți au fost implicați în a propune câteva sugestii cu privire la munca voluntară într-o asociație, precum și ce anume i-ar stimula mai mult atunci când desfășoară o activitate voluntară.

Acțiunea s-a încheiat cu semnarea parteneriatului între cele două organizații amintite. Iată ce au declarat reprezentanții lor:

Dra. Paula Gabor: „Mă bucur mult că am încheiat acest parteneriat cu Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului – București, pentru că reprezintă o imensă oportunitate pentru tineri de a ne dezvolta împreună, de a crește și de a face lucruri pentru cei care au nevoie. Autocunoaștere, cunoaștere, împărtășire, dezvoltare, prietenie, familie, iubire, credință. Acestea îmi doresc de la acest parteneriat.”

Pr. Marian Blaj: „Sper ca acest proiect să ne ajute să creștem împreună. Îmi doresc ca tinerii care ne vor cunoaște mai bine să își dorească să se dezvolte participând la activitățile pe care le propunem. Cred în această colaborare și sper să ne ajutăm cât mai mult! ”

Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului își dorește asemenea colaborări și speră ca și alte organizații să se arate disponibile la dialog și activități reușite împreună.

https://cdpt.ro/wp-content/uploads/2017/06/IMG_5748.jpg
https://cdpt.ro/wp-content/uploads/2017/06/IMG_5742.jpg
https://cdpt.ro/wp-content/uploads/2017/06/IMG_5741.jpg
https://cdpt.ro/wp-content/uploads/2017/06/IMG_5739.jpg
https://cdpt.ro/wp-content/uploads/2017/06/IMG_5738.jpg
https://cdpt.ro/wp-content/uploads/2017/06/IMG_5737.jpg
https://cdpt.ro/wp-content/uploads/2017/06/IMG_5736.jpg

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *