Pentru iubitorii de frumos

Ultimele detalii despre Concertul “Christus natus est”

Mult am așteptat, puțin a mai rămas.
După săptămâni de pregătiri, iată că se apropie cu pași repezi evenimentul așteptat cu drag, care îi va pune pe tinerii din parohiile bucureștene împreună, pentru a cânta în cadrul concertul de colinde Christus natus est.
Evenimentul a devenit deja tradiție în comunitatea locală catolică și se află la ediția cu numărul douăzeci și doi. Va avea loc, sâmbăta 21 decembrie, în Catedrala Sf. Iosif, începând cu ora 13.30.
Reamintim grupurile parohiale de tineri, precum și odinea în care vor concerta:

 1. Parohia “Ss. Ap. Petru și Paul”
 2. Parohia “Adormirea Maicii Domnului”
 3. Parohia “Sf. Fecioară Maria, Regina Sf. Rozariu”
 4. Parohia “Catedrala Sf. Iosif”
 5. Parohia “Sf. Maria a Harurilor”
 6. Parohia “Sf. Fecioară Maria, Regină”
 7. Parohia “Sf. Cruce”
 8. Parohia “Sf. Anton de Padova”
 9. Parohia “Sf. Elena”
 10. Parohia “Sf. Maria Îndurerată”
 11. Parohia “Sf. Francisc de Assisi”
 12. Parohia “Sf. Tereza a Pruncului Isus”

Spectatori sau colindători cu toții sunt invitați să se bucure de întregul concert. Și unii și ceilalți, la finalul evenimentului, vor avea parte de câteva daruri pregătite special pentru această zi: astfel, fiecare grup parohial va primi câte un cadou și va avea posibilitatea de a face o poză de grup cu IPS Ioan Robu, în anul aniversar în care a împlinit 35 de ani de activitate, ca păstor al Arhidiecezei de București. La ieșirea din catedrală, toți cei care s-au bucurat de frumusețea colindelor, vor fi întâmpinați cu câteva surprize pregătite de către tinerii din Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului, organizatorul acestui eveniment.

Așadar, vă așteptăm sâmbătă să ne bucurăm cu toții de un timp în care așteptarea Pruncușorului Divin va fi trăită mai plăcut pe fundalul colindelor.

Un timp de Advent binecuvântat în continuare!


CDPT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *