Pregătitiri pentru evenimentele majore de tineret

 

Înainte de a începe propriu-zis noul An Pastoral, în această perioadă, au loc o serie întâlniri în care sunt implicați și membrii Centrului Decezan; scopul lor este de a pregăti evenimentele majore dedicate tinerilor.

Pe 30 septembrie a avut loc întâlnirea lucrătorilor pastorali de tineret din parohii și decanate. Întâlnirea a fost organizată de reprezentanți ai Centrului Diecezan și a avut ca obiective: familiarizarea cu modul de lucrul și activitățile CDPT din noul an, prezentarea unei retrospective a anului pastoral trecut, cunoașterea situației pastorale a tinerilor din parohii, informarea despre evenimentele majore dedicate tinerilor: INTC Satu Mare (iulie 2018), Sinodul Tinerilor (octombrie 2018) și ZMT Panama (ianuarie 2019).

Un alt eveniment va avea loc la Sighetul Marmației, în perioada 9-11 octombrie a. c., unde se vor întruni responsabilii diecezani pentru tineret din diecezele și eparhiile din țară. Întâlnirea va avea ca scop familiarizarea cu ultimile noutăți și pregătirea următorilor pași naționali cu privire la întânirile naționale și internaționale amintite mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *