Prezentare articole “Suflet tânăr” – februarie 2020


Sugestii de lectură? Desigur! Pentru cei care căutați sugestii pentru a mai diversifica lectura personală, iată câteva propuse de tinerii din Redacția ”Suflet tânăr”, care lună de lună, doresc să ajungă la inima și gândurile voastre cu noi subiecte provocatoare.

De exemplu pr. Marian Blaj, responsabilul nostru diecezan, ne transmite că suntem “oameni prețioși”, însă pentru aceasta trebuie să îndeplinim o condiție provocatoare, care este aceasta? Vă invităm la pagina 21. Sr. Gabriela continuă reflecția despre Sf. Liturghie și răspunde la aceeași întrebare de data trecută, vă mai aduceți aminte care a fost? Tot pagina 21. La colțul “Twiter” papa Francisc ne spune ce înseamnă a _ _ _ r _ . Ghiciți cuvântul? Verificați la aceeași pagină, dacă ați ghicit.

Mai dăm o pagină și la rubrica despre “Christus vivit”, Magna Charta actuală a tineretului, îl întâlnim pe Isus cel tânăr; tot aici putem vedea cum și-a trăit Isus tinerețea. Oare se aseamănă cu a ta? Ce-ar fi să vezi?

La pagina 23, Diana ne prezintă mărturia Mădălinei, o tânără a cărei familie a plecat peste hotare, ea rămânând aparent singură. De fapt, nu este chiar așa. Ce soluție a găsit? Pagina 23, sus. Continuăm cu propunerea de film a Alexandrei: care este cel mai în vogă film creștin? Te invităm să vezi. Și încheiem pagina cu o nouă reflexie propusă de Rafael Ropotă, care tratează despre implicațiile nevăzute ale jocului. Știai de ele?

Ultima pagină prezintă experiența grupului de tineri și adulți din Arhidieceză, care au participat la Întâlnirea europeană din Polonia, organizată de Frații călugări din Taize. Despre inițiativele destinate tinerilor ce vor avea loc în București și Cluj-Napoca ne vorbește Bianca. Încercați să vedeți despre ce este vorba. Poate veți deveni parte din ele, cine știe?

Vă recomandăm cu drag sugestiile noastre din această lună, dar și articolele din întreaga revistă. Câștigați un timp și pentru sufletul vostru!

Revista se găsește în format fizic în parohii sau librăriile de specialitate ale ARCB sau online accesând link-ul următor:

Pe data viitoare!

Redacția “Suflet tânăr”  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *