Prezentare articole “Suflet tânăr” – luna martie 2020

Dacă pentru a ne feri de efectele epidemiei, suntem îndemnați să stăm mai mult la domiciliu, iată o propunere de lectură ca diversitate, pentru a folosi bine timpul. Redacția “suflet tânăr” vă propunem pentru luna martie articole noi, pe care sperăm să le găsiți folositoare.

Ca de obicei, părintele Marian începe rubrica vorbindu-ne despre un pariu nu tocmai obișnuit; obișnuim să facem pariuri sau nu, mai în glumă sau mai în serios, acesta este unul de la care nu ne putem sustrage. Detalii la pagina 17, unde veți găsi o nouă întrebare la care răspunde sora Gabriela și care prinde bine în această perioadă. Vă salută și Papa Francisc la finalul paginii, la coțișorul “Twitter: @Pontifex”. Următoarea pagină continuă relatarea din Exortația Christus vivit, despre tinerețea lui Isus, care poate fi destul de inspiratoare. N.G. este un tânăr care ne vorbește despre experiența sa, cu privire la o realitate ce nu trebuie să lipsească din al nostru To do list, pentru actualul Post Mare. Filmul propus pentru această lună de către Alexandra, este destul actual, în contextul în care una dintre măsuri este să stăm la distanță de 1 metru de celălalt. Protagoniștii din film, au o interdicție mai mare: 5 pași. Emanuel încheie pagina cu o reflexie despre Primăvara (care) începe cu tine. Cum așa? “Mergeți” și vedeți! Dacă este ultima pagină, atunci este despre știri, din Arhidieceza de București, dar și din Spania sau Italia. Cum se mai descurcă tinerii de acolo? Vă informează pe scurt Bianca.

Așadar, vă dorim o lectură frumoasă, recomandând și articolele din restul revistei, pe care le veți găsi potrivite pentru cât mai multe gusturi.

Articolele rubricii noastre le puteți găsi consultând revista de mai jos.

Pe curând!

Redacția “Suflet tânăr”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *