Prezentare rubrică ”Suflet tânăr” (Mai 2020)

Cristos a înviat, tuturor!

Chiar dacă nu ați reușit să obțineți și fizic revista, deși unii dintre voi probabil o găseați deja online, revista a apărut în continuare. O veți găsi fizic și la parohie, sperăm după 15 mai, până atunci hai să vedem ce ne mai oferă redactorii la rubrica ”Suflet tânăr”.

Ca de obicei, pr. Marian deschide rubrica cu o nouă provocare care ne va ajuta să simțim că nu suntem umbre inutile pe acest pământ. Este posibil ca în acest timp să simțim și frici, este normal, întrucât actuala pandemie prezintă încă necunoscute. Nu-i chiar atât de speriat, iar sr. Gabriela vine cu câteva soluții. Chiar Papa Francisc are pentru noi un îndemn, cum putem învinge frica, la Twitter: @Pontifex. Dacă dăm pagina, vom avea posibilitatea să continuăm lectura din Christus vivit, luna aceasta despre cum Biserica noastră poate fi reînnoită și, astfel, întinerită. Știați că și Isus trăiește experiența de a sta în carantină? Mărturia de la pagina 19, ne răspunde la întrebarea de ce? Subrubrica Cinemateca ne propune un film despre eforturile medicilor de a salva vieți, însă prin perspective diferite. Ce se naște când acestea se întâlnesc? Vă invităm la film, cât încă mai dispunem de timp pentru el. Rafael continuă și în această lună cu o refelxie căreia i-a dat ca titlu: pareidolie. După ce găsiți semnificația, vă invităm și la lectura articolului. Dacă vorbim despre pagina 20, vorbim despre știri. Aici reamintim despre proiectul umanitar demarat de CDPT în timpul Pandemiei și, prin care, putem deveni speranță pentru cel de lângă noi. Știrile din străinătate îi aduc în prim plan pe tinerii din Lombardia care încearcă să fie aproape de cei în nevoie.

Puteți începe lectura de la mijlocul revistei și apoi continuați în direcția dorită (stânga sau dreapta), veți găsi multe alte articole interesante, după vârstă sau gust.

Lectură folositoare!

Poți începe de aici

Redacția ”Suflet tânăr”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *