Rubrica ”Suflet tânăr” și luna ianuarie


Dragi tineri și cititori a rubricii dedicate tineretului, am început un nou an și iată am rămas împreună. Este un semn bun că dorim să continuăm și anul acesta împreună cu voi. Sperăm să vă întâmpinăm lună de lună cu articole și gânduri provocatoare, pentru care merită să oferiți puțin din timpul vostru.

Luna aceasta părintele Marian Blaj ne trimite cu gândul la un element important din viața noastră spirituală, asupra căruia nu se poate negocia… sau măcar prea ușor. Cu ce nu se poate negocia? Veți găsi răspunsul în articolul său.  Sora Gabriela Lungu răspunde în continuare la întrebările tinerilor. Luna aceasta abordează o realitate necesară vieții creștine. La sub-rubrica ”Twiter: @Pontifex” Papa Francisc ne recomandă un medicament, numai bun pentru inimă. Theodora Bratu a pregătit pentru voi un reportaj frumos cu multe mărturii despre cursul formativ din luna noiembrie “Școala de voluntariat”. Ce experiențe au trăit participanții? Haideți la pagina 10! Cristian, la sub-rubrica cu mărturii a Dianei Benchea, ne împărtășește o dorință a sa, pe care ne-o recomandă și nouă. Rafael Ropotă vine în întâmpinarea voastră cu o nouă reflexie despre U….A. Vă lăsăm pe voi să descoperiți literele care lipsesc. Alexandra Iacoban aduce în atenția voastră o nouă propunere de film. Dacă doriți să vă mai relaxați puțin printre atâtea teme sau examene, la sub-rubrica “cinemateca” vă oferă o soluție.  Întreaga rubrică se încheie cu știri, atât inter-diecezane (despre vizita PS Cornel Damian la Târgoviște și București, unde i-a întâlnit pe tineri) cât extra-diecezane, de această dată, despre inițiativele tinerilor din Italia.

Vă recomandăm cu drag ceea ce v-am pregătit și sperăm să ne reîntâlnim și în numerele următoare cu noi gânduri și frumoase. De asemenea, recomandăm și articolele din întreaga revistă, de această dată prezente într-un număr special, care ne vorbește despre noua schimbare la care am fost martori de curând. Lectură plăcută!

Pe data viitoare!

Vrei deja să vezi revista? Hai, aici!

Redacția “Suflet tânăr”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *