”Să mergem împreună” spre sărbătoarea Învierii – zi de reculegere pentru adolescenții și tinerii din Decanatul de Craiova

Sâmbătă aceasta, 2 aprilie, Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului se va afla în parohia ”Nașterea Sfintei Fecioare Maria” din Slatina, dorind să-i întâlnească pe adolescenții și tinerii din Decanatul de Craiova.

În contextul Postului Mare și al Sinodului, adolescenții, tinerii, persoanele consacrate și preoții care îi însoțesc, sunt invitați să devină parte activă într-un eveniment spiritual, ca pregătire pentru Sărbătoarea Învierii, dar și ca o mai bună conștientizare a unei realități valabile nu doar în timpul Postului Mare: iertarea. Pr. Marian Blaj, coordonatorul Centrului, va fi moderatorul unei reflecții în această privință.

Programul va începe la ora 11 și va conține următoarele momente: reflecție despre tema zilei, ritualul penitențial, posibilitate de spovadă, Sfânta Liturghie și o agapă frățească.

Evenimentul face parte din seria vizitelor pastorale decanale, pe care Centrul Diecezan le realizează cu scopul de a menține activă legătura cu tinerii și lucrătorii pastorali din întreaga Arhidieceză.

CDPT