Sigla Campusului

Deoarece Campusul este cel mai important eveniment din acest An Pastoral, ne-am gândit să îl sărbătorim cum trebuie, astfel încât am creat o siglă specială numai pentru el. Dorim ca aceasta să rămână mereu întipărită în mintea participanților și să rămână o amintire frumoasă a eforturilor noastre. Mai jos aveți o scurtă explicație a siglei, compusă de însăși creatoarea sa:

“Triunghiul contrastant dintre albastru, magenta și oranj sugerează contrastul regăsit în viața interioară a fiecăruia, dintre bine/rău, curaj/frică, optimism/pesimism.

Cele patru fragmente ale cercului fac referință la cele patru planuri pe care se bazează activitatea unui grup parohial (noțiuni pe care urmărim să le dezvoltăm în cadrul campusului).

Accentul creat de fragmentul magenta se află în analogie cu accentul pe care îl poate crea animatorul în interiorul unui grup, faptul că scopul principal este să <<anime>>.

Panglica oranj amintește de căldura sufletului și de modul în care faptele noastre pot ornamenta atât viața noastră, cât și viața grupului din care facem parte.

Din relația formă-fond se decupează subtil conturul crucii, care ne amintește că experiența noastră asupra evenimentelor și relațiilor cu ceilalți au loc pe fondul credinței noastre în Tatăl.”

– Silvia Pușcașu

Campusul începe marți, 11 iulie. Să ne vedem cu bine la Micfalău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *