Site-ul cdpt.ro

Cu o bucurie imensă în suflet, putem să anunțăm oficial lansarea site-ului Centrului Diecezan pentru Pastorația Tineretului – București.

La începutul acestui An Pastoral, ne-am propus să vă surprindem. Astfel, au apărut în interiorul grupului mai multe inițiative, pe care ne-am propus să le punem în aplicare de-a lungul acestui An, printre el fiind și relansarea unei platforme online. Deși ne “înțelegem” destul de bine cu voi pe pagina de Facebook, site-ul este un loc unde ne putem exprima mai pe larg, iar el ne oferă mai multe oportunități de a răspândi informația. Varianta pe care o vedeți acum nu este cea finală, pe parcurs vom mai adăuga diferite pagini, extensii și aplicații, cu scopul de a porni noi proiecte. Site-ul este făcut pentru voi, iar cu atât mai mult ne-am bucura dacă ați dori să ne ajutați, în special prin feedback, dar și prin creare de conținut.

Având în minte toate amintirile împărtășite pe fostul www.tic.ro, și pornind cu speranța că acest site va duce mai departe moștenirea comunității tinerilor romano-catolici din Arhidieceza de București, vă spunem: Bine ne-am regăsit în online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *