Sub-rubrică nouă!

Prezentare rubrică ”Suflet tânăr” – luna iulie

Revenim cu nou salut, de această dată pentru a vă invita la o lectură nouă. Și în această lună colectivul de redacție a venit în întâmpinarea voastră cu un noi articole interesante. A apărut chiar și o sub-rubrică nouă.

Pr. Marian începe rubrica cu o provocare nouă, în care sugerează la educarea rațiunii pentru o acțiune despre care avem impresia că depinde doar de inimă. Nu este chiar așa! Sr. Gabriela oferă câteva motive pentru care să îi mulțumim lui Dumnezeu după timpul petrecut în casă din cauza Pandemiei. Am avea motive? La Twiter:@Pontifex Papa Francisc face referință la un proiect ce îi aparține lui Dumnezeu. Să fie unul nou? Continuăm și în această lună să lecturăm din documentul Christus Vivit, care ne aduce în prim plan o tânără curajoasă. Mergem mai departe și întâlnim o rubrică nouă: ”Cărți și idei”, unde cel mai nou membru al redacției ne prezintă despre ce va fi vorba în numerele următoare. Nu vom renunța la sub-rubrica ”Mărturii”, căci Diana încă mai poate oferi experiențe de viață grăitoare. Alexandra ne propune un film nou în această lună, unde vom observa că în prim-plan va ieși o persoană cu un rol important în viața tinerilor. La rubrica sa, Rafael ne vorbește despre schimbare; la ce fel de schimbare se referă, vă invităm să descoperiți singuri. Încheiem rubrica, ca de obicei, cu știri din viața Arhidiecezei sau din exteriorul ei. Astfel vom afla despre amânarea unui eveniment atât de așteptat, din cauza Pandemiei, dar vom ajunge și în locuri precum Cluj sau Pakistan, pentru a vedea ce au mai făcut/urmează să facă, tinerii de acolo.

Rubrica poate fi deja lecturată online accesând link-ul de aici

În perioada lunilor iulie și august membrii CDPT sunt în vacanță. Noutățile din acest timp pot fi urmărite în mediul online pe căile de comunicare deja cunoscute: www.cdpt.ro și Facebook/Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului – București.

Recomandăm și celelalte articole din revistă pentru un timp câștigat în favoarea sufletului. Puteți vedea o scurtă prezentare aici

Este vacanță, dar nu și pentru suflet!

Lectură plăcută!

Redacția ”Suflet tânăr”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *