”Suflet tânăr” – sezon nou

Prezentare rubrică ”Suflet tânăr” -Septembrie 2020

Bine ne-am reîntâlnit, dragi tineri și nu numai!

Am început de curând o lună nouă, septembrie, care anunță începutul unui anotimp nou, toamna. Printre aceste noutăți includem și rubrica ”Suflet tânăr”, din revista arhidiecezei Actualitatea creștină.

Și în această lună tinerii scriitori au venit în întâmpinarea voastră cu noutăți. Pr. Marian ne provoacă din nou să privim la două acțiuni antitetice cu care interacționăm zi de zi. Sr. Gabriela răspunde la o nouă întrebare despre o prietenă spirituală care ne însoțește peste tot. Subrubrica Twitter: @pontifex sprijină răspunsul la aceeași întrebare. Din Exortația post-sinodală Christus vivit vă este oferit un nou fragment care marchează începutul celui de-al treilea capitol. Într-o perioadă în care căutăm medicamentul perfect, împotriva virusului care ne-a dat multe „planuri peste cap”, Diana vine cu o soluție. Să fie medicamentul-minune? Alexandra vine cu o nouă propunere în materie de film, pentru un timp plăcut petrecut împreună cu familia. Rafael propune o nouă reflexie care ne poate ajuta să ne pregătim pentru evenimentul social principal al acestei luni. Ca de obicei, încheiem rubrica cu știri despre tineri, atât din mediul intern al arhidiecezei (de această dată propunem locații de cazare pentru studenți, în București), dar și din exteriorul ei (activități realizate în Medjugorje și Roma).

Dacă timpul și disponibilitatea vă permit, „da-ți un ochi” și peste celelalte articole din revistă. Sunt destul de interesante și pentru toate gusturile.

Rubrica ”Suflet Tânără” o veți putea găsi direct aici. În timp ce prezentarea întregii reviste se află la doar un clik distanță, aici.

Lectură plăcută și utilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *