Tărâmul Mariei

Cu mare bucurie vă invităm la lansarea filmul “Tărâmul Mariei” al regizorului Juan Manuel Cotelo în București la Cinema Europa.
Este un film care vorbește despre iubirea pe care Dumnezeu o are față de fiecare dintre noi. 
Regizorul Juan Manuel Cotelo s-a născut în Madrid în 1966 și este fondatorul și directorul firmei de producție și de distribuție audiovizuală Infinito Más Uno. Cu 30 de ani în urmă a scris, a dirijat și a produs primul film de lung metraj El sudor de los ruisenore – “Sudoarea privighetorilor” – după titlul faimoasei poezii a lui Lucian Blaga. Este un film al cărui personaj principal este un imigrant român in Spania. Din distributie fac parte și actorii români Alexandru Agarici si Ioana Macaria, alături de Carlos Ysbert si Maria de Medeiros. Scenariul a fost premiat la a doua întâlnire universitară de cinema iberoamericană și a primit Premiul pentru Cel mai bun director începător din cercul de scriitori cinematografici, premiul de RADIO exterior din Spania pentru cel mai bun lung metraj la Festivalul de cinema din Huelva și a fost selecționat în secțiunea oficială de festivaluri din Chicago, New York, Mar de Plata și Istanbul. Tot ei au produs filmul La Última Cima ȘI Footprints: The Path of Your Life
De-ar fi multe filmele în cinematografe care să vorbească despre iubirea lui Dumnezeu.
Vă încurajăm pe toți să-l vedeți și să propuneți planul persoanelor care nu cunosc frumusețea credinței noastre. Filmul Tărâmul Mariei este o invitație amabilă, simpatică și profundă la a te apropia de Dumnezeu, la a-L situa în centrul inimiii tale.

Pentru mai multe informații despre TĂRÂMUL MARIEI, vizitează pagina de Facebook https://web.facebook.com/infinitomasunoromania/ și intră pe site-ul filmului www.taramulmariei.com pentru a cere filmul în orașul tău!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *