WORKSHOP ONLINE

Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului – București vine în întâmpinarea tinerilor din Arhidieceza de București cu un workshop online menit să le anime entuziasmul dar, mai ales, dorința de implicare în viața comunităților parohiale din care fac parte. A te închide în propria lume, speriat de pandemia care caută oameni neprotejați nu este o atitudine specifică unui tânăr cu adevărat. De aceea, tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani sunt invitați să se înscrie la acest workshop online care va avea loc sâmbăta viitoare, 14 noiembrie, pe o platformă de specialitate.

Intervalul orar: 16-18.

Tema workshop-ului: Entuziasm & Implicare vs. Pandemie.

Vor fi dezbătute multe lucruri interesante, iar la finalul întâlnirii, tinerii participanți vor avea cel puțin 5 motive pentru care vor dori să se implice activ în viața comunității, de asemenea, vor găsi forța să transmită aceste motive și celorlalți tineri din grupul lor.

Invitații speciali: IPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București și Cristina Farcaș, specialist în comunicare și relații publice.

Așadar, tinerii cu spirit de implicare și dorința de a combate teama provocată de actuala pandemie sunt așteptați să ni se alăture cu curaj. Dacă aveți prieteni din aceeași comunitate interesați de subiect, nu ezitați să le oferiți această veste bună.

Formularul de înscriere poate fi completat aici.

Toți cei înscriși vor primi din timp link-ul necesar pentru a se conecta.

Vă așteptăm cu drag! Curaj!

CDPT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *