Zi de reculegere pentru tinerii și adolescenții din București

Timpul se scurge foarte repede, iar imediat vom intra în Postul Mare. Exact cum v-am obișnuit, și anul acesta vă propunem o zi de reculegere pe care să o trăim împreună, meditând asupra misterului pascal. Ziua de reculegere reprezintă o ocazie de a ne îndepărta de zgomotul orașului, de treburile zilnice, de stres și de alte activități solicitante, îndreptându-ne atența către dialogul cu Isus Cristos.

Anul acesta ne-am gândit să ne vedem într-o locație mai specială, dar care să păstreze o atmosferă liniștitoare, numai bună pentru reflecție. Deși se află în oraș, Biserica “Sf. Francisc de Assisi” (Aleea Lacul Morii, 1A) este poziționată astfel încât zgomotul să nu pătrundă, pe un deal, chiar în proximitatea Lacului Morii. Ne vom folosi de împrejurimi în timpul programului, astfel încât programul zilei de reculegere să fie un pic mai dinamic, dar și propice aprofundării relației cu Dumnezeu.

Ziua de reculegere va avea loc peste două săptămâni, în data de 11 martie. Programul complet îl vom anunța în zilele ce urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *